Ei Electronics Kablosuz Duman Dedektörü

Ei605 Duman Dedektörü

Avrupa menşeili, BS 5839-6:2013 standardına uyumlu ve EN 14604:2005 onaylı, geniş HUSH/TEST butonuna sahip olan ve 9V pil ile beraber sunulan Ei605 pilli duman dedektörü, yangın güvenliği için kullanılan kendi başına bir sisteme bağlı olmaksızın çalışabilen bir duman alarmıdır.

  • BS 5839-6:2013 uyumu: BS 5839-6:2013, İngiltere'de yangın alarm sistemleri için bir standarttır. Ei605 Pilli Duman dedektörünün bu standarta uyumlu olması, gerekli performans ve güvenlik gereksinimlerini karşıladığını gösterir.

  • EN 14604:2005 onayı: EN 14604:2005, Avrupa'da yangın alarm sistemlerinde kullanılan duman dedektörleri için bir standarttır. EN 14604 onayı, Ei605 Pilli duman dedektörünün bu standartlara uygun olduğunu gösterir.

  • Geniş HUSH/TEST butonu: HUSH/TEST butonu, duman dedektörünün test edilmesi veya yanlış alarm durumlarında geçici olarak sessize alınması için kullanılır.

  • Ei605 Pilli Duman dedektörünün çalışması için 9V pil gereklidir. Bu pil standart olarak ürünle birlikte sunulmaktadır.

  • Genel Özellikler

    • BS 5839-6:2013 Uyumlu
    • EN 14604:2005 Onaylı
    • Tüm standart yangın tehlikelerine karşı erken uyarı sağlar
    • Yüksek ses şiddetine sahip alarm sinyali
    • Büyük Test ve Susturma Butonu
    • Yanlış Alarmları Kontrol Altında Tutmayı Sağlayan "HUSH" butonu
    • Kompakt Estetik Yapı
    • Yenilikçi-Güçlü Optik Hücre Tasarımı
    • Zayıf Pil İkazı
    • ISO 9001:2000 Standartlarında İrlanda Merkezli Üretim

    Ei605 Kablosuz RadioLink Optik Duman Dedektörü HUSH (Sessize Alma) Butonuna Sahiptir

    HUSH butonu, Ei605 pilli duman dedektörlerinde bulunan bir özelliktir ve dedektörün çalışma modunu geçici olarak değiştirmek veya yanlış alarm durumlarında dedektörü sessize almak için kullanılır.

    Yanlış alarm durumlarında sessize alma: Yanlış bir alarm durumunda, örneğin yemek pişirme buharı veya toz nedeniyle ortaya çıkan duman gibi durumlarda, duman dedektörü sürekli olarak alarm verebilir. HUSH butonuna basmak, dedektörü geçici olarak sessize alır ve sürekli alarm sesini durdurur.

    Duman dedektörü testi: HUSH butonuna basmak, duman dedektörünü test etmek için kullanılabilir. Test moduna geçen dedektör, alarm sesini çalarak çalıştığını doğrular.

    Geçici sessizlik: HUSH butonuna basmak, dedektörün çalışmasını geçici olarak durdurabilir. Örneğin, bir alarm durumu sırasında evcil hayvanınızın alarmı tetiklemesi durumunda, HUSH butonuna basarak dedektörü sessize alabilirsiniz.

    HUSH butonunun kullanımı, dedektörün kullanım kılavuzunda belirtilen talimatlara göre gerçekleştirilmelidir.

     

     

     

    WhatsApp İletişim