C-TEC EVC301-JP İtfaiyeci Telefonu Duvar Bağlantı Soketi

C-TEC EVC301-JP İtfaiyeci Telefonu Duvar Bağlantı Soketi

C-TEC EVC301-JP İtfaiyeci Telefonu Duvar Bağlantı Soketi, C-TEC EVC401-PH el tipi portatif itfaiyeci telefonu ile birlikte kullanılmak üzere tasarlanmıştır.

Yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde, maliyetleri düşürmek amacıyla her kritik noktada metal kabinli itfaiyeci telefonu kullanmak yerine duvar bağlantı soketleri (EVC301-JP) konumlandırılır. Acil durum personeli yanında taşıdığı portatif itfaiyeci telefonu (EVC401-PH) ile bu bağlantı noktalarını kullanarak görüşme sağlayabilir.

Tek bir hat üzerine 20 adede kadar duvar bağlantı soketi bağlanabilir. Acil durum personeli en yakın duvar bağlantı konnektörüne el tipi telefonu taktığında sistem otomatik olarak acil çağrıyı başlatır ve görüşme sağlanır.

Aynı hat üzerinde yalnızca bir adet el tipi itfaiyeci telefonu kullanılabilir. Bu çözüm, kabinli telefonlara göre proje maliyetini önemli ölçüde düşürür.

Bu ürün genellikle dolaşım ahizelerinin kabul edildiği Orta Doğu ve Uzak Doğu ülkelerinde kullanılmak üzere tasarlanmıştır. İngiltere standardı BS5839-9 bu cihazların kullanımına izin vermez. Ürün CE sertifikalıdır.

Genel Özellikler

Teknik Özellikler

Model / Açıklama C-TEC EVC301-JP İtfaiyeci Telefonu Duvar Bağlantı Soketi
Besleme / Çalışma Voltajı 11V DC (SigTel master kontrol cihazından sağlanır)
Aktivasyon Akımı 25mA (el cihazı kullanımdayken)
Bağlantı 6.35 mm jak soketi
Ürün Boyutları 85 × 85 × 30 mm
Malzeme Plastik
Montaj Yüzeye veya gömme montaj
Koruma Sınıfı IP20
Ağırlık 58 g
Çalışma Sıcaklığı -5°C ile +40°C
Mikrofon Frekans Yanıtı 250 Hz – 5 kHz ±3 dB
Hoparlör Frekans Yanıtı 250 Hz – 4 kHz ±3 dB
WhatsApp İletişim